Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte kinder poloshirts

Bedrukte kinder polo’s

Bedruk nu kinder polo’s met uw tekst, logo of foto! Kinder polo’s zijn ideaal om te bedrukken voor evenementen, feesten en partijen. De kinderpolo’s zijn gemaakt van 100 % katoen, waardoor ze goed ademen. Hierdoor zitten de kinderpolo’s comfortabel en prettig dragend en ideaal voor beweeglijke kinderen. De kinderpolo’s met tekst of logo zijn beschikbaar in diverse kleuren. De kinderpolo’s hebben zowel een chique en verzorgde als sportieve uitstraling, en zijn daarom geschikt voor bijna iedere omgeving. De kinderpolo’s hebben een goede pasvorm die perfect aansluiten op de bouw en het lijf van kinderen. 

Kinder polo’s met logo

Door kinder polo’s te bedrukken met uw logo geeft u een persoonlijke touch aan de polo’s. De polo’s kunnen zowel bedrukt worden op de borst als op de rug. Daarnaast is het ook mogelijk de polo zowel op de borst als de rug te voorzien van tekst en/of logo of de polo niet te bedrukken. De kinder polo’s kunnen bedrukt tot worden tot full color, waardoor u zeker weet dat uw logo of tekst er fantastisch uit komt te zien. Daarnaast is er ook de leuke mogelijkheid om iedere polo van naam te voorzien. Hierdoor ontvangt  ieder kind een gepersonaliseerde polo met naam en uw tekst of logo. Voor welk ontwerp u ook kiest, uw logo of tekst springt zeker positief in het oog.

Kinder polo’s met opdruk

Steek de kleintjes in leuke kinder polo’s met opdruk voor een evenement, feest of sportdag. De bedrukte kinder polo’s zijn ideaal voor kinderfeestjes waar de kinderen vies worden. Daarnaast zijn de polo’s ook zeer praktisch voor de kinderopvang, peutergym of schoolreisjes. Kinder polo’s met bedrukking van het schoollogo vallen op tussen de menigte, hierdoor zal u de kinderen niet snel uit het oog verliezen. Bestel nu al vanaf 1 stuk!

9,3
1 - 3 van 3 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021