Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 31 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 31 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Katoenen poloshirts

Katoenen poloshirts zijn ideaal voor wanneer u er net even wat chiquer wilt uitzien dan in een gewoon T-shirt. Wanneer u als bedrijf formaliteit wilt uitstralen, zijn de katoenen poloshirts erg geschikt. Met de katoenen polo’s beschikt u over een professionele look tijdens ontmoetingen met uw klanten. Ook zijn de katoenen polo’s ideaal voor indoor evenementen of voor in de zomer. U vindt bij ons een breed assortiment aan katoenen polo’s in verschillende modellen. De katoenen polo’s zijn gemaakt van 100% katoen. We hebben in ons assortiment katoenen polo’s van verschillende merken, zoals Mascot, Tricorp en Dassy. Hierdoor weet u zeker dat u poloshirts van kwaliteit in huis haalt. Al onze polo’s beschikken over een goede pasvorm en zijn professioneel afgewerkt.

Meer lezen >

Katoenen poloshirts online bestellen

De katoenen poloshirts kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de polo’s zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. De katoenen poloshirts kunnen besteld worden in de maten XS tot en met 4XL. De meeste katoenen polo’s uit ons assortiment zijn een unisex model en kunnen daardoor gedragen worden door zowel dames als heren. Alle polo’s zijn behandeld met softener en voelen daardoor erg zacht aan. Er zal zeker een geschikte polo voor u in ons assortiment te vinden zijn. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Katoenen poloshirts bedrukken

De katoenen poloshirts kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer de polo’s onderdeel zijn van uw bedrijfskleding, stralen de polo’s extra professionaliteit uit wanneer u ze laat bedrukken met uw logo. Daarnaast zullen uw medewerkers ook makkelijker te herkennen zijn met bedrukte poloshirts. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroot zal worden. Bent u benieuwd naar hoe de katoenen poloshirts eruit zullen komen te zien met uw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >